Elke cliënt die zorg nodig heeft wordt geholpen. Dat maakt dat wij een gevarieerd werkaanbod hebben en dan brengt dynamiek in ons werk. Onze cliënt merkt niets van de hectiek die soms nodig is om met elkaar de vraag naar zorg en ons aanbod op elkaar af te stemmen. Daarom moeten we ook flexibel zijn met onze arbeidsovereenkomsten van oproepkracht tot zelfstandig ondernemer.

Wanneer en hoeveel wil je werken?
PartiCura levert zeven dagen in de week 24 uur per dag zorg. Jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent en hoeveel uur je zou willen werken. Wil je veel werken of slechts enkele uren per dag of zelfs per week, op steeds wisselende of juist vaste tijden, geef het duidelijk aan en dan ben je bij ons van harte welkom. Je kunt bijvoorbeeld met een paar uur beginnen en, als het je bevalt, het aantal uren uitbreiden. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen heb je de keuze een arbeidsovereenkomst af te sluiten met een grote wederzijdse vrijheid, de zogenoemde oproepovereenkomst.

Ook is het mogelijk om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Heb je hierin interesse en wil je meer weten over deze manier van zorg verlenen? Neem dan contact op met PartiCura Zorgbemiddeling. We sturen je graag een informatiefolder toe.