Als zelfstandig ondernemer aan het werk in de zorg. Dat kan via PartiCura Zorgbemiddeling. Met een afgeronde beroepsopleiding in de gezondheidszorg kun je ervoor kiezen om als Zelfstandige Zonder Personeel (zzp'er) jouw vak uit te oefenen. Heb je geen specifieke beroepsopleiding, dan kun je als Dienstverlener Huishoudelijke Verzorging (DHV) aan de slag.

Het grote voordeel van werken via PartiCura Zorgbemiddeling is dat wij deels tegemoet komen aan de onzekere kanten van het ondernemerschap. Als deskundige schakel tussen onze cliënten en jij als zelfstandig ondernemer in de zorg, zoekt PartiCura Zorgbemiddeling cliënten die passen bij jouw zorgaanbod. Je hebt de vrijheid om dat werk aan te nemen en te plannen zoals dat in jouw agenda het beste past. Daarnaast verzorgt PartiCura namens jou de facturering aan opdrachtgevers en bewaakt de betaling.

PartiCura Zorgbemiddeling is altijd op zoek naar nieuwe zzp'ers voor verschillende regio's. Voor openstaande vacatures kijk je onder het kopje Vacatures. Bekijk ook de inschrijfvoorwaarden voor zzp'ers.

Wil je je inschrijven? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over PartiCura Zorgbemiddeling kijk je op www.particurazorgbemiddeling.nl. Daar kun je ook meer lezen over onze webportal, waar cliënten en zorgverleners elkaar ontmoeten en je je uren digitaal kunt laten accorderen.